Υπηρεσίες άσκησης και σωματικής ευεξίας .

στο γυμναστήριό μας move studio μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω προγράμματα σε ατομικά ή ολιγομελή γκρουπ προπονήσεων . πληροφορίες Κος Χιώτης Γεώργιος 2281075622 - 6972334555

Ατομική προπόνηση / personal training

Είναι η διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή.
Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 15€/ΏΡΑ

ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ σε personal training

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης  δύο ατόμωνΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  : 200€/ μηνιαία ανά άτομο

ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ σε personal training

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης τριών ατόμων

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 150€/ μηνιαία ανά άτομο

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ σε small group

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης τεσσάρων ατόμων

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 100€/ μηνιαία ανά άτομο

small groups / ολιγομελή γκρουπ

Γυμναστείτε πιο αποτελεσματικά, πιο δυναμικά. Σε ένα ομαδικό πρόγραμμα κανείς δεν θέλει να είναι ο ασθενέστερος κρίκος. Σε πρόσφατη μελέτη, οι συμμετέχοντες δοκιμάστηκαν σε διάφορες ασκήσεις άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε σαν ομάδα. Αυτό που βρήκαν ήταν ότι όταν γινόταν η άσκηση ομαδικά, οι συμμετέχοντες πολλαπλασίαζαν την προσπάθεια. Για παράδειγμα, σε ασκήσεις όπως η «σανίδα» ο χρόνος αυξήθηκε έως και 25% παραπάνω. Οι συμμετέχοντες που συνέχισαν να συμμετέχουν σε ομαδικά προγράμματα κατέρριψαν τα προσωπικά τους ρεκόρ, είτε αυτό αφορά δύναμη, είτε αντοχή.


ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ               50€/ΜΗΝΑΣ

spining

Μιλάμε καθαρά για διαλειμματική προπόνηση. Μια ομάδα ποδηλατών ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή εκτελεί το πρόγραμμα προπόνησης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το ποδήλατο. Η προπόνηση γίνεται πιο αποδοτική όταν χρησιμοποιείτε καρδιοσυχνόμετρο. Η προπόνηση ποδηλασίας εσωτερικού χώρου, περιλαμβάνει ασκησιολόγιο που γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες που ενεργούν κατά την ποδηλασία.


ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 17€/ ΏΡΑ

aerial pilates


Η αυθεντική μέθοδος pilates, απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών και στοχεύει στην ενδυνάμωση και στον έλεγχο των μυών. Η aerial pilates αποτελεί εξέλιξη των απλών ασκήσεων, καθώς περιλαμβάνει και ακροβατικά κόλπα πάνω σε ειδικό πανί. Και τα δυο είδη βοηθούν στην ευλυγισία και στην ευκινησία και κατά συνέπεια στη σωστή στάση σώματος....
ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 20€/ΏΡΑ

προσωπικές προπονήσεις / personal training with pilates REFORMER

Με δύο προπονήσεις την εβδομάδα θα πετύχεις : απώλεια σωματικού βάρους , καύση λίπους , αντιμετώπιση κυτταρίτιδας , ενεργοποίηση μεταβολισμού καθώς και μυική ανάπτυξη .


ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 20€/ ΏΡΑ

foam roller

προσωπικές προπονήσεις

Η χρήση του foam roller είναι σαν το οδοντικό νήμα: Ακόμα κι αν ξέρουμε ότι πρέπει να το κάνουμε τακτικά, μπορεί μόνο πραγματικά να το κάνουμε, όταν θα παρατηρήσουμε ένα ζήτημα (στην περίπτωση της προπόνηση σας, αυτό θα ήταν όταν είστε τραυματισμένοι). Αλλά προτού τα βάλετε με τον εαυτό σας, να ξέρετε ότι, ενώ δεν μπορείτε να καρπωθείτε όλα τα οφέλη του foam roller ότι θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε μετά από μια σκληρή προπόνηση ή όταν οι μύες σας πονούν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, λέει η Lauren Roxburgh , μία εκπαιδευτής και ειδικός στις διαρθρωτικές ασκήσεις.Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά που χρησιμοποιείτε εργαλεία ανάκτησης, όπως τον κύλινδρο αφρού (ακόμα κι αν είναι όποτε τύχει), καθαρίζετε από υπολείμματα του γαλακτικού οξέος που συσσωρεύεται στους μυς σας κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 17€/ ΏΡΑ


stretching

προσωπικές προπονήσεις

Στατικές κινήσεις που βοηθούν στην επιμήκυνση των μυών για την χαλάρωσή τους, εκμεταλλευόμενες όλο το εύρος κίνησης και παρέχοντας ευκαμψία και ελαστικότητα.


ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 17€/  ΏΡΑ

TRX suspension training

Η γενική ιδέα του TRX Suspension Training είναι αρκετά απλή: χρησιμοποιείτε δυο ιμάντες με ειδικές λαβές στα χέρια ή στα πόδια, ώστε να στηριχτείτε και να ασκηθείτε με μόνη αντίσταση το σωματικό σας βάρος! Οι μυϊκές ομάδες που ενεργοποιούνται καθώς και το επίπεδο δυσκολίας των ασκήσεων, εξαρτώνται από τη θέση που έχει το σώμα σε σχέση με τους ιμάντες. Δεν δουλεύουν μόνο οι μύες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η κάθε κίνηση στο TRX στοχεύει σε διαφορετικό μέρος του σώματος, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνουν οι καρδιακοί παλμοί. Πολλές ασκήσεις στο TRX Suspension ενεργοποιούν τους εσωτερικούς μύες, οι οποίοι χρειάζονται οξυγόνο. Αυτό αυξάνει τον καρδιακό σας παλμό και τις αναπνοές σας κατά τη διάρκεια της άσκησης ή των επαναλήψεων.

Η ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ή ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΟΥΠ

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΚΡΟΥΠ :  50€/ΜΗΝΑΣ

life coaching